E-learning

Het IVM heeft een breed aanbod e-learningcursussen, voor de cursist een makkelijke en snelle manier om op een geschikt moment kennis bij te spijkeren. Via de zoekfunctie op de homepagina kunt u zoeken naar e-learningcursussen die voor uw beroepsgroep geschikt zijn.

Of ga naar het volledige overzicht van onze e-learningcursussen

Accreditatie

De e-learningcurssen duren doorgaans 2 uur en zijn nagenoeg allemaal geaccrediteerd door de relevante beroepsorganisaties. Cursisten die een e-learningcursus met succes hebben afgerond krijgen een certificaat.

Vouchercode

Nadat u een e-learningcursus heeft aangeschaft, krijgt u via uw werkgever of het IVM een vouchercode. Met deze code kunt u de e-learningcursus volgen in de leeromgeving van het IVM. 

Kosten

De meeste e-learningcursussen kosten € 20,95 en zijn vrij van btw. Via de website kunt per cursus maximaal 50 stuks bestellen. Bij een bestelling van een hoger aantal geven wij de voorkeur aan persoonlijk contact. Nadat u betaald heeft - via iDEAL of bankoverschrijving - ontvangt u per e-mail de vouchercode(s) en inloginstructie.

Eigen leeromgeving

Heeft u een eigen leeromgeving, dan is het interessant uit te zoeken of de cursus(sen) via uw leeromgeving aan uw medewerkers kunnen worden aangeboden. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op via het onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Meer weten?

Heeft u een vraag over onze e-learnings, problemen met bestellen of hulp nodig bij het zoeken naar een voor u geschikte e-learning? Neem dan contact met ons op. Bel 0888 800 400 of e-mail nascholing@medicijngebruik.nl.