Planning cursussen

 

Het IVM neemt regelmatig nieuwe e-learningcursussen op in het aanbod. Dit kan een heel nieuw onderwerp zijn of een revisie van een al bestaande cursus. Circa drie jaar na het verschijnen van een cursus - of eerder als veranderingen hier aanleiding toe geven - reviseren we een cursus, of halen we deze uit het aanbod. 
 

Onlangs verschenen en binnenkort te verschijnen cursussen:

Naam cursus Wanneer Wat
VERWACHT: Chronische nierschade 1 juli 2018 Revisie
VERWACHT: Medicatie en suïcide 1 september 2018 Revisie
VERSCHENEN: Basiskennis medicijngebruik ouderenzorg 24 april 2018 Revisie
VERSCHENEN: Basiskennis medicijngebruik gehandicaptenzorg 24 april 2018 Revisie
VERSCHENEN: Basiskennis medicijngebruik GGZ 24 april 2018 Revisie

 

Wat is een revisie?

Een revisie krijgt altijd de vorm van een nieuwe cursus, al dan niet met een hele nieuwe naam. Cursisten die al in de oude cursus bezig zijn, of de eindtoets al hebben afgerond, houden toegang tot een in de cursus (bij Welkom) aangegeven einddatum. Nieuwe cursisten krijgen vanaf het moment van verschijnen van de nieuwe cursus, automatisch toegang tot deze nieuwe cursus. 

Er is ook sprake van een nieuwe cursus bij een cursus waarvan alleen de toets versterkt is.

LTI-koppeling bij revisie

Neemt u cursussen af via een LTI-koppeling? De planning voor de aanlevering van nieuwe LTI-gegevens van een gereviseerde cursus vindt u hier.

Wat is een update?

Minimaal een keer per jaar en op basis van meldingen van cursisten, controleren we de inhoud van alle cursussen op werking van links, feitelijke onjuistheden, spelfouten, instellingsfouten en andere zaken die de kwaliteit van de cursus nadelig beïnvloeden. In het schema heet dit een Update.