E-learningcursus bestellen

Bestellen e-learningcursussen

Om e-learningcursussen van het IVM te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Heeft u een account dan logt u in. Heeft u nog geen account, dan maakt u een account aan. Daarna kunt u op de homepagina via Zoek in ons aanbod de e-learningcursus(sen) selecteren die u wilt bestellen. Tijdens het bestellen kunt u een Organisatie/naam en Afdeling/locatie invullen. Deze gegevens worden gebruikt voor een voucherrapport, zodat u per afdeling/locatie een eigen voucherrapport heeft. Wilt u meer dan 50 vouchers bestellen, neem dan contact met ons op voor een toelichting.

Wij kunnen ook combivouchers leveren: aan 1 voucher zijn 2 of meer cursussen gekoppeld. Een cursist hoeft dan maar 1 vouchercode in te voeren om die cursussen aan het account te koppelen. Wilt u combivouchers bestellen laat u dat weten via nascholing@medicijngebruik.nl, dan plaatsen wij de bestelling voor u.

Instructie gebruik voucher

Nadat bij ons de betaling verwerkt is, ontvangt u een leveringsmail met informatie over de vouchercode(s) en instructie hoe ze geactiveerd kunnen worden.

Rapportages

Nadat de vouchers geleverd zijn, heeft u toegang tot de voucherrapporten. Deze vindt u onder uw account, via MIJN IVM onder Mijn Rapporten. U kunt andere mensen ook toegang geven tot een voucherrapport. Dat kan via Bekijk detail en daarna onderaan het rapport een beheerder toevoegen. De beheerder krijgt dan een e-mailbericht met een link naar het rapport.

Om alle velden van het rapport te zien, gaat u naar Bekijk detail en klikt u op Download alle vouchercodes. Het rapport kunt u dan in Excel openen.