Klantenservice

Betaalmogelijkheden en levering

Als u via www.medicijngebruik.nl bestelt, kunt u kiezen voor betalen via iDEAL of Bankoverschrijving. Kiest u voor een Bankoverschrijving, dan is het belangrijk dat u het betalingskenmerk toevoegt in het veld 'betalingskenmerk' in uw bankoverschrijving. Als het betalingskenmerk niet correct is ingevuld of ontbreekt is het niet mogelijk de betaling te verwerken. De betalingen van de bestellingen via www.medicijngebruik.nl worden door DocData verwerkt.

Heeft u e-learningen besteld, dan ontvangt u op de dag dat de betaling bij ons verwerkt is, een bericht met de vouchercode(s). Bij alle andere producten ontvangt u meestal binnen een week bericht. Heeft u een betaling gedaan en u ontvangt geen product(en) of bevestiging, laat het ons weten via contact.

E-learningen

Informatie en een toelichting over het bestellen van e-learningen vindt u op de pagina bestellen e-learningen. Nadat de betaling bij ons verwerkt is, ontvangt u op dezelfde dag een e-mailbericht met vouchercodes. Deze vouchercodes kunnnen geactiveerd worden in de leeromgeving van het IVM.

Nascholing

Heeft u zich aangemeld voor een nascholing via www.medicijngebruik.nl, dan kunt u uiterlijk een week voor de nascholingsdag een e-mail met informatie verwachten. Ontvangt u deze niet, neem dan contact met ons op.

 Annuleringsregeling nascholingen

  1. Annulering van een individuele nascholing tot 2 weken voor de aanvang van de scholing is kosteloos, bij annulering tussen 2 weken en 2 dagen voor aanvang van de scholing brengt gebruiker 50% van het tarief in rekening. Bij annulering binnen 2 dagen voor aanvang van de scholing, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.
  2. Wijziging van een scholingsdatum door een individuele cursist binnen 2 weken voor aanvang van de scholing wordt beschouwd als een annulering.
  3. Bij annulering van de nascholing door gebruiker, wordt een andere datum voorgesteld. Indien de individuele cursist hiervan geen gebruik wil maken, of als er geen andere datum is gepland, ontvangt de cursist een eventueel reeds betaald bedrag voor de geannuleerde nascholing terug.
  4. Annulering van incompany-scholingen na ondertekening van de overeenkomst door opdrachtgever is niet mogelijk. Wel kan de afgesproken datum tot 2 weken voor de aanvang van de nascholing kosteloos worden verzet naar een andere datum binnen een marge van 6 maanden.

FTO-beoordeling

Nadat u een FTO-beoordeling heeft besteld, ontvangt u een bericht met toelichting over de verdere werkwijze. Als u alle documenten heeft aangeleverd en de betaling is voldaan, starten wij de FTO-beoordeling. 

Quick-scan

Onder Toelichting werkwijze Quick-scans vindt u meer informatie.

Patientenfolders

U kunt door het aantal gewenste folders en uw adres door te geven via contact, de volgende folders bestellen:

• Cholesterolverlagers, vragen en antwoorden
• Medicijnen onder controle
• Somber of depressief…en dan
• De bijsluiter bijt niet
• Is jouw medicijn veilig in het verkeer?
• Slaap- en kalmeringsmiddelen: weet wat u slikt!

Patientenlezingen

Nadat de betaling bij ons verwerkt is ontvangt u de volgende werkdag een powerpointpresentatie met toelichting.