Klantenservice

Betaalmogelijkheden en levering

Als u via www.medicijngebruik.nl bestelt, kunt u kiezen voor betalen via iDEAL of Bankoverschrijving. Kiest u voor een Bankoverschrijving, dan is het belangrijk dat u het betalingskenmerk toevoegt in het veld 'betalingskenmerk' in uw bankoverschrijving. Als het betalingskenmerk niet correct is ingevuld of ontbreekt is het niet mogelijk de betaling te verwerken. De betalingen van de bestellingen via www.medicijngebruik.nl worden door DocData verwerkt.

Heeft u e-learningen besteld, dan ontvangt u op de dag dat de betaling bij ons verwerkt is, een bericht met de vouchercode(s). Bij alle andere producten ontvangt u meestal binnen een week bericht. Heeft u een betaling gedaan en u ontvangt geen product(en) of bevestiging, laat het ons weten via contact.

E-learningen

Informatie en een toelichting over het bestellen van e-learningen vindt u op de pagina bestellen e-learningen. Nadat de betaling bij ons verwerkt is, ontvangt u op dezelfde dag een e-mailbericht met vouchercodes. Deze vouchercodes kunnnen geactiveerd worden in de leeromgeving van het IVM.

Nascholing

Heeft u zich aangemeld voor een nascholing via www.medicijngebruik.nl, dan kunt u uiterlijk een week voor de nascholingsdag een e-mail met informatie verwachten. Ontvangt u deze niet, neem dan contact met ons op.

Annuleringsregeling nascholingen

Bij individuele deelname:

  • Wilt u uw aanmelding annuleren? Tot 2 weken van tevoren kan dat zonder kosten. Doet u dat tussen 2 weken en 2 dagen voor de nascholing? Dan betaalt u 50% van het bedrag. Annuleert u binnen 2 dagen voor de scholingsdatum? Dan betaalt u het volledige bedrag.
  • Wilt u uw deelnamedatum veranderen? Dat behandelen we op dezelfde manier als een annulering.
  • Soms kan een geplande nascholing niet door gaan. We stellen u dan een andere datum voor. Kunt u dan niet of is er geen andere datum? Dan krijgt u uw cursusgeld terug. 
  • Hebt u zich aangemeld maar bent u niet naar de nascholing gekomen? Dan betaalt u het volledige bedrag. Wilt u de gemiste nascholing later volgen? Dan moet u zich opnieuw aanmelden en betalen.

Bij een in-company nascholing

  • Heeft de opdrachtgever de overeenkomst ondertekend? Dan kunt u de nascholing(en) niet meer annuleren. Wel kunt u deze verzetten. Dit kan uiterlijk tot 2 weken voor de geplande datum. De nieuwe datum mag maximaal 6 maanden later zijn. 
  • Wilt u de scholing binnen twee weken voor de geplande datum nog verzetten? Dan tellen we de nieuwe datum als een extra nascholing.

Bij een gratis nascholing

  • Hebt u zich aangemeld voor een gratis nascholing? Of heeft uw werkgever u aangemeld? En kunt u niet komen? Tot 2 dagen van tevoren kan dat zonder kosten. Doet u dat binnen 2 dagen voor de nascholing? Dan betaalt u € 45,- annuleringskosten (ex BTW).

FTO-beoordeling

Nadat u een FTO-beoordeling heeft besteld, ontvangt u een bericht met toelichting over de verdere werkwijze. Als u alle documenten heeft aangeleverd en de betaling is voldaan, starten wij de FTO-beoordeling. 

Quick-scan

Onder Toelichting werkwijze Quick-scans vindt u meer informatie.

Patientenfolders

U kunt door het aantal gewenste folders en uw adres door te geven via contact, de volgende folders bestellen:

• Cholesterolverlagers, vragen en antwoorden
• Medicijnen onder controle
• Somber of depressief…en dan
• De bijsluiter bijt niet
• Is jouw medicijn veilig in het verkeer?
• Slaap- en kalmeringsmiddelen: weet wat u slikt!

Patientenlezingen

Nadat de betaling bij ons verwerkt is ontvangt u de volgende werkdag een powerpointpresentatie met toelichting.