Detachering

Bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) werken apothekers, huisartsen, verpleegkundigen en verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde en experts op het gebied van medicatieprocessen. Zij kennen het veld door en door. Op verzoek kunnen zij langere tijd gedetacheerd worden om uw organisatie ondersteuning te bieden. IVM'ers zijn breed inzetbaar. Of het nu gaat om het verbeteren van het medicatieproces in uw zorginstelling of het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal, alles kan. Kortom, een uitgebreid takenpakket met één gedeelde noemer: medicatie.

Kennis en kunde

IVM'ers zijn deskundig, flexibel, resultaatgericht en bovenal gemotiveerd. Zij vertegenwoordigen het IVM met hun kennis en kunde en zijn daarmee in grote mate bepalend voor de tevredenheid van onze klanten. Een juiste match, met de juiste persoon op de juiste plek, tekent de kwaliteit van onze dienstverlening. Gedurende de detachering is er zeer nauw contact met de opdrachtgever voor een optimale afstemming tussen de ervaring en kennis van de medewerker(s) en de uit te voeren werkzaamheden. Het functioneren van de medewerker(s) wordt regelmatig geëvalueerd. Het IVM detacheert zijn medewerkers voor een periode van minimaal 3 maanden.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van de kennis en kunde van het IVM of heeft u vragen over onze detacheringsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact op.