NIEUWSBRIEF IVM 2017, NUMMER 4
THEMAJOURNAAL
Themajournaal Medicatieoverdracht, gebruik LSP
In het journaal komen behalve het belang van toegang tot de medicatiehistorie van patiënten ook aspecten van het werken met het Landelijk Schakelpunt (LSP) aan bod, zoals veiligheid, privacy, hoe te registreren en een aanpak voor verhogen van het aantal toestemmingen van patiënten voor het delen van zijn of haar medische gegevens. 
Bekijken
VRAAG---ANTWOORD
Vraag en Antwoord 16
De vraag van deze maand is: 'Ik ben wel secuur, maar heb geen scholing over medicatie gehad. Mag ik dan tabletten delen in een zorginstelling?' Kijk voor het antwoord op onze website bij vraag 16. 
Bekijken
NIEUWS
Referenten gezocht voor beoordelen e-learningmodule
Het IVM is op zoek naar een huisarts en een medisch specialist om een concept e-learningmodule te beoordelen. Elke referent ontvangt een vergoeding van 75 euro. Meld u deze week nog aan!
Lees meer
NIEUWS
PiL – Praktijkgerichte nascholing over farmacotherapie in de eerste lijn
Pil is de nieuwe naam voor het tijdschrift dat voorheen MFM heette. Dit is een complete praktijkgerichte nascholingsformule met 8 geaccrediteerde e-learningmodules per jaar, een nascholingstijdschrift dat 4 keer per jaar uitkomt en een uitgebreide online bibliotheek waarin alle artikelen van 1997 tot heden terug te vinden zijn. Bekijk de nieuwe vormgeving op de website.  
Bekijken
MEDICIJNJOURNAAL
Medicijnjournaal in een nieuw jasje
Dit eerste Medicijnjournaal van 2017 beschikt over een nieuw format en is het eerste Medicijnjournaal dat een coproductie is van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, Geneesmiddelenbulletin, Bijwerkingencentrum Lareb, Zorginstituut Nederland en IVM. 
Bekijken
Twitter @medicijnbalans
Het IVM zoekt referenten voor de beoordeling van een e-learningmodule, de vergoeding is 75 euro
Volg ons op twitter
@medicijngebruik
LinkedIn Twitter Facebook
www.medicijngebruik.nl
info@medicijngebruik.nl
T: 0888 800 400

Aanmelden nieuwsbrief
Abonneren op PIL